Värme och skönt

Idag har det varit helt otroligt varmt, men jag har jobbat på dv hela dagen :( men det var den sista lördagen som jag jobbade där, för imorgon är det sålt. Japp, alldeles riktigt, inget mer dolce vita. Visst, det kommer fortfarande heta lkadant, men det blir inte samma sak när det inte är martins familj som äger det längre. Har väldigt blandade känslor där...men är nog mest glad att jag slipper jobba där ;)
Inte långt kvar nu till studenten :) ska bli så underbart skönt, längtar verkligen :) Bara värmen håller i sig...
Känns skönt att vara hemma faktiskt, ovanligt att sova hemma :) men det är rätt skönt att sova själv, utan någon som ska ligga och krama en hela tiden;)
Åh ja, vissa blir man så trött på. Men skit samma, slöseri med energi att bry sig om sådana :) Glad att jag inte är sån ;)
Allt är perfekt nu, är så himla glad :)
Ciao

Måndag och kallt

Sitter i datorsalen med Emma nu och har precis gjort klart min psykologi analys. Det var det sista jag hade att göra i sklan, känns så jävla skönt att jag inte behöver tänka på något mer än på ett tag i alla fall :)
I fredags var det maskerad. Jag, martin, malin, emilia prakitkantoch den andra emilia, daniel, max och mange var på dolce vita på kvällen och hade fest :P Några av oss var utklädda (jag var en japansk skolflicka, malin och praktikant emilia var hippies och martin var pimp/gringo ;)). Vi drack och hade skoj, sen ville max in till palace. Efter mycket om och men hade han skaffat skjuts till oss, och sen åkte jag, martin och max in. De andra var på fest i paradiset, och de verkade ha grymt mycket roligare än vad vi hade inne i kalmar. Det blev inte alls om vi hade tänkt oss, och kvällen blev mycket förvirrad....Mycket snopet, mycket konstigt....
På lördagen jobbade jag på dolce vita, aldrig kul att gå upp tidigt och jobba dagen efter man har druckit :P känns som man har bomull i huvudet, och min hals känns som en öken. Tack och lov brukar det nästan alltid vara lugnt på lördagarna, och då var det nästan ingen mat över huvud taget. Det var lugnt och skönt tills en jävligt tråkig grej hände. Fattar inte vad det är med folk, man får fan inte bry sig om något längre, man ska göra som alla andra vill hela tiden. it is a fucked up world...
Igår var jag och älsklingen inne på city gross, storhandlade grillsaker och godis :) När vi kom hem resnade vi upp lite i hans källare eftersom att det ändå var så dåligt väder. Sedan grillade vi och tog det allmänt lugnt.
Idag är jag ledig från jobbet, ska hem och träna med mamsen efter skolan. Min mamma är den coolaste som finns, och vi har hittat världens bästa och roligaste träning ;)
På lördag blir det eurovision. Serbien vann ju förra året med en helt underbar låt, och detta året är den minst lika vacker. Får gåshud när jag hör den, hoppas verkligen att dem vinner i år igen. Vi kanske ska åka til Belgrad och se den live! Fan vad coolt.
Ciao

Rainy day

idag har det faktiskt ösregnat för första gången på myyyycket länge. Denna helgen har det varit 25plus, och jag har sprungit runt i klänning :) Underbart att sommaren är på väg, och lite regn är ju faktiskt inte hela världen. Då kan man passa på att träna och sånt där som är så tråkigt att göra när det är sol ute :P Idag har jag både åkt inlines och tränat ¨på min underbara dvd ;)
Hade rast i tre timmar idag, så då åkte jag hem och träffade mamsen lite. Åker tillbaks till skolan vid halv tre för att ha min samh'llslektion, och får reda på att dem precis HAR HAFT DEN! ingen hade sagt till mig att vi skulle ha den tidigare, så jag åkte dit helt i onödan! Jävla skit....
Imorgon blir det ut och festa, för att fira att älsklingen har tagit sitt lastbilskörkort :) han är duktig, min grabb. Jag älskar Emilias rumpa, kan jag få den?
Dovidjenja