Tisdag 25/9

Snart svenska, gaaah! Vår grupp kan inte redovisa idag heller, vilket känns sugigt. Vill liksom ha allting avklarat.
Det är höst ute. Färgglada löv och allt. Höst. Snart vinter. Något stämmer inte, någpt känns fel. Men vad? Eller rättare sagt, vad kan jag göra åt det?
Jag älskar dig min Martin, mer än något annat och det vet du. Sovit hos han inatt med, känns konstigt när man sover hemma numer :) Love you honey.
Snart bryssel. Men jag vet inte, inget sug. Blääh.
Volimte. Ciao

Måndag 24/9

Nu sitter jag och Emma i datorsalen och segar, är klara med religonen och väntar på att ha svenska C med söt Leif. Urk säger jag bara.
Gaaaah, vad det suger. Snälla, jag pallar inte. Varför ska saker alltid ändra på sig, varför kan det inte alltid vara som man vill? Är man verkligen en så hemsk människa att han där uppe verkligen vill se en lida? Tydligen

Bryssel på söndag. Jag vill verkligen inte, vem som helst får gärna ta min plats. Jag skiter i att jag aldrig får se mina 600 spänn igen, det gör inget. Bara jag slipper. Se, så positiv jag var idag då...:P

Igår på dansen var det skoj, lärde oss en del nytt och svetten rann som bara den. Jag vet inte om det beror på min kondis eller att dans är fruktansvärt ansträngande, för jag blir alltid dyngsur efter den timmen :P Ifall någon vill veta

Ledig på torsdag och fredag i alla fall. Ska bli skönt att slippa skolan.

Ska köra lite med papps i eftermiddag, känns jättebra med körningen nu, har ju dessutom klarat teorin ;) Fan så jävla underbart det känns. Körkortet är inte alls långt ifrån mig nu :P
Ciao

Fredag 14/9

Väntar på filosofin nu, hade en text tills idag som jag nog borde ha läst 8-)
Älskar, älskar, älskar älskar dig......
Ikväll är det insparksfest, men vet inte om jag är så sugen på att vara här i nybro. Men vem vet, det kanske är askul på eclipse? :P
Jaja, jag är i alla fall sur och irreterad. Allting krånglar sig ju hela tiden, så jobbigt! Sånt man får ta. En bra sak är att lönen kom idag i alla fall, och den var lite högre än vad jag hade tänkt :) Så det var ju något positivt i allt det negativa. Fast dem pengarna kommer ju att försvinna snart igen på Martins och min magmaskin :/ Bäst för den att den funkar nu, efter allt problem med den.
Nu börjar jag i alla fall, ciao

Tisdag 11/9

Nu sitter jag i skolan och har svenska, är redan färdig så nu sitter jag och väntar på Tonje Ponje och Emmsi Pemms :P Känns faktiskt okej, det gick väldigt bra på franskan idag, och svenskan är jag redan klar med. Ska verkligen försöka hålla denna takten hela året ut, för jag vill verkligen ta studenten med lysande betyg. I tvåan orkade jag verkligen inte anstränga mig, men nu får jag inte deppa ihop mig. Fastän att det finns en hel del saker som gör att man onte orkar.


idag ska jag och min älskling till kalmar och handla. Byxor och skor vill jag ha, samt ett datorbord. Ett par glasögon vill även Martin att jag ska köpa :P Vi får väl se hur det blir med den saken, min ekonomi är väl inte den bästa. Älskar min Martin, något mer underbart går nog inte att hitta. Kärlek! (L)

Jaha, det var något nytt. Att vara trevlig mot folk är tydligen inte bra....

Jaja, vädret suger och det är omöjligt att ta sig från skolan utan att se ut som att man har ramlat i en sjö. jävla cp sverige. Men snart ska man till bryssel i alla fall, och direkt efter det verkar det som att det blir ännu ett utomlands ;) Hoppas...

I can't eat, I can't sleep, thinking of you cause you got med too deep


Lördag 8/9

Jaha, så var hösten här och sommaren är bara ett minne blott :( Lite sugigt att inte kunna gå i klänning och kjol längre, och att man måste ha mössa och vantar på sig när man ska cykla till skolan.

Idag är man ledig från jobb, vilket faktiskt känns ganska skönt. Visst är det skönt med lite cash, men ibland vill man bara vila och ta det lugnt. Idag är en sån riktigt seeeeg och känna sig deppig dag.

Fick nya dansskor av älsklingen igår :D Assköna gympaskor liknande saker, ska testa dem imorn på dansen :P Om det är något som gör mig glad nu så är det dansen. För en gångs skull så ser jag faktiskt fram emot söndagarna.

Har precis åkt en runda inlines och duschat, ikväll blir det bio med älsklingen :) Älskar min Martin (L)

Ciao