Fredag 29/6

Hurra hurra, idag är dte min systers födelsedag :P Hela 16 fyller hon, ska börja gymnasiet till hösten och allt ^^ Själv blir man 18 på måndag, jippi! Och imorn kommer hela tjocka släkten för att fira oss, blir förhoppningsvis mycket pengar ^^ Sen på söndag bär det av till gbg, vilket innebär att jag inte kommer träffa någon från nybro på en hel vecka :( kommer sakna min älskling något oerhört. Den stackaren har ju gått och blivit sjuk nu med :( Hoppas han mår bättre snart...
Var i kalmar iförgår föresten :) var inne och åt på restaurang med Martin, sedan fikade vi och köpte godis till bion vi skulle se, Die Hard 4.0, som vi såg med min syrra, max och min flickvän :) Den var skitbra! Var helnöjd med den :P
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan fira min syster med tårta och paket :)
Ciao

Tisdag 26/6

Eller, för mig är det fortfarande måndag, jag pallar bara inte att gå och lägga mig :P Ska försöka samanfatta dagen lite kort, så kanske jag somnar sen ^^
Vaknade upp hos älsklingen, han skjutsade hem mig och sen skulle han iväg och jobba. Jag bytte bara kläder och så lite snabbt, sen fick jag skynda mig iväg till tandläkaren. Hon var brutal mot min mun, den ömmade långt efter det att hon karvat i den med konstiga maskiner :/ Men sen polerade hon och så, och då kändes det i några minuter som ett riktigt filmstjärne leende :P
Efter det satt jag hur länge som helst vid körskolan och pluggade, utan att överedriva satt jag nog där i en och en halv timme, och på det klarade jag EN del av repetitionen, som består av TRE delar. Puhh, dte kommer bli många timmar där. OCH JAG SKRIVER UPP SNART! HJÄLP!!
Sen gick jag till älsklingen på dv. Då var klockan runt tre, och jag kom på att jag inte hade ätit något på hela dagen! Åt lite pannkakor med glass, och sen kändes det bra igen :P Efter det gick jag hem och fixade lite.
Kvällen spenderades hos älsklingen, inget särskilt bara lite myspys. Men det är underbart det med tycker jag :) Särkilt med min Martin. Love you babe!
Hmm, konstigt. Känns det bra eller?
På lördag är det fest för mig och min syrra, för vi fyller år så nära inpå varandra. Ska bli riktigt trevligt :) Fyller ju faktiskt 18 om en vecka. Det känns underbart! Då hoppas jag verkligen att det kommer rulla in pengar till mig ;) Var nämligen hos fritidsresor idag också, och kollade på så många underbara resemål. Jag vill verkligen bort från den här staden, med alla handikappade jävlar och sjuka människor. Om så bara för en vecka med sol och bad så är det till 100% värt det. Så pengar är välbehövt nu...Men i augusti blir det av :)
Älskar dig Martin (L) och älskar mina vänner också :P
Nu ska jag försöka sova i alla fall ^^ Night night

Torsdag 21/6

Dagen innan midsommarafton. Det är mitt i sommaren nu, men det känns som att tiden går alldelses för fort :/ Kanske är det för att jag jobbar så mycket, så att det känns som att jag inte har någon fritid?
Har överhuvudtaget inga planer alls för imorgon, får ta dagen som den kommer och se vad som dyker upp helt enkelt :P
Fan vad jag ska klanta till mig hela tiden! Jag fattar inte hur jag lyckas, och den här gången höll det på att stå mig dyrt.
Jag älskar dig Martin. Du är sååå underbar, kan inte fatta att jag har dig. Love you so much.
Nu ska jag väl fixa mig lite, sen ska jag iväg och träffa Tonje :)

14/6

Så var det sommarlov i lilla nybro :) Livet känns underbart nu, allt går åt samma håll. Jag jobbar typ varje dag, vilket känns både kul och jobbigt. Kul för att det finns mycket och göra, och att man tjänar pengar. Jobbigt att man måste vistas inomhus och svettas framför spisen medans det är 30 grader ute och alla ens kompisra är och solar och badar :P men när jag sticker iväg utomlands kommer jag också få sola ^^ Men det är kul att jobba också för att min älskling finns där.

Jag älskar min Martin något oerhört, you are the one boy. You must never leave me