Onsdag 4/7

Sitter och skriver på farmors bärbara nu, har ett skitbra bord som man kan dra in jättenära mot sig, så man sitter hur bekvämt som helst och skriver :) Askönt!
Idag har jag varit på universeum. Jättekul att kolla på hajar, och alla djur i regnskogen. Sen var det lite experiment och sånt man kollade på, verkligen skoj.
Sen vi kom hem har det inte hänt mycketm åt mat nyss som bestod av köttbullar med hemlagat mos. Gott!
Nu sitter jag här och saknar min Martin, vill hem till dig! Vill somna bredvid dig, med dina armar runt mig. Vill pussa dig i nacken och känna att jag verkligen älskar dig. Men det är två hela dagar kvar tills jag kommer hem :(
idag har det varit skitväder igen, jävla skit. Denna sommaren kom visst av sig.
Läste precis ut en bok som heter Gömda. Den är FRUKTANSVÄRT bra! Läs den.
Ciao;)  


Tisdag 3/7

Första dagen som 18-åring då :P Spenderade dagen i Nordstan med farmor, malin och emma. Lite inköp blev det, som bestod av två klänningar, en bikini, ett puder, en mascara, ett diadem och en sak till Martin :) Har änd lite pengar kvar, hittade inga skor som jag ville ha :(
Ikväll har jag inte gjort något särskilt, vädret suger verkligen, regn hela tiden. Och enligt Martin så regnar det ehmma i nybro också jättemycket. Fan vilken skitsommar :/ Längtar verkligen tills Martin och jag beger oss utomlands :D
Imorn blir det nog universeum :P Saknar min Martin :(
Ciao

Måndag 2/7

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva uti hundrade år! Japp, idag fyller jag 18, myndig och allt. En massa möjligheter som öppnas :P Förutom ihållande regn hela dagen så har dagen varit bra. Väcktes av att min kusin Emma hoppade på min mage ^^ Efter det blev det frukost med daimtårta och rosa champagne =) Farfar och dem är så gulliga, han åkte iväg till systemet bara för att köpa chamagne till mig, han fick stå där ute en halvtimme och vänta i regnet. Hur gulligt som helst!
Effter det blev det spårvagn till Liseberg. Träffade på Tonje där på stationen, hon hade blviit av med sin plånbok och visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen :/ Vi frågade om hon ville hänga med oss, men hon väntade på sina kompisar :) Så det blev nog bra till slut.
Efter att ha åkt en hel del karuseller ( min favorit, kållerado, var sönder:( ) åt vi på en fin och dyr restaurang. Jättegott var det, och mätt blev man verkligen.
Nu sitter jag här upe i lägenheten och lyssanr på regnet därute och äter ur en alladinask osm jag vann på ett lyckohjul idag :P gott gott.
Saknar min Martin så att det gör ont i magen. Vill bara få hålla om dig nu, känna din kropp. och precis när jag skrev detta så ringde du, det var konstigt :P
Hmm, lite besviken blev jag faktiskt. Jag menar, jag fyller ju faktiskt år...
Pusspuss

Söndag 1/7

Jahopp, då sitter man hos farmor och farfar i gbg, ska vara här en vecka för er som inte vet det. Ska till Liseberg två dagar, sen blir det väl någon dags shopping och så :) Alltid lika trevligt.
Igår hade vi lite släkt- kalas för att jag och Malin fyller år så tätt inpå varandra. Massa släktingar som kom med blommor och pengar, alltid uppskattat :P Älskling var där också, och hela dagen var allmänt trevlig, med god mat och fika. Här är lite om vad jag fick av alla : Av mamma och pappa fick jag smycken, 15 000 spänn, presentkort och lite så. Av älskling fick jag ring, halsband och örhängen, och va hans familj fick jag en suprtfin klocka (min syrra fick en likadan av dem ) och pengar. Fick även en resa av älskling, som nog bär av i augusti någon gång. Resten av släktingarna fick jag pengar av, totalt tjänade jag nog in cirka 3 000 igår, vilket aldrig är fel :)
Imorn ska jag firas av farmor och dem, och sen spenderas hela dagen på Liseberg :D Ska bli gitt, förutom att jag sakanr mina vänner därhemma, och håller på att DÖÖÖ utan min Martin. Att träffas precis varje dag, och sen helt plötsligt inte få se vaeandra på en vecka känns skumt. Ingen känsla jag gillar. Men denna veckan ska nog gå fort.
Ha det gutt allihopa, för imorn blir jag 18!! Jippi!!