Tired

du milde vad jag är trött! Jobbar och sliter som sjutton, allt jag fantiserar om är en säng som är varm och mjuk =) Snart helg, då ska jag vila lite. Eller vila och vila, på lördag har jag först tenta och sedan julbord med jobbet. Men det kommer nog att bli kul =) På söndag är det julskyltning, det ska bli mysigt!

Idag i skolan hade vi case, är nu väldigt duktig på att bokföra via visma på datorn=) Stolt över mig själv att jag lärt mig någon, bäst bara att jag kan visa det på tentan...

Stina har världens snyggaste kappa från calvin klein btw! Skitsnygg! Ge mig, stink!;)

Gläns över sjö och strand. Stjärnan i fjärran...

Plugg, jobb...

Känns som att allt jag gör nu bara är att jobba och gå i skolan..vänta, det stämmer! jag gör ju aldrig något annat än att jobba och plugga. Jobba natt, åka direkt till skolan på föreläsning, åka direkt hem och jobba igen och sedan efte det plugga tills det börjar bli läggdags. Puh! men jag klagar inte, what doesn't kill you makes you stronger!

Ute på vägen, i snöblandat regn. Ett steg till gränsen och tusen mil hem. Hon väntar på någon från en helt annan tid. I hjärtat står skrivet "gå inte förbi".

Fix

Har varit på Ikea och fixat lite till lägenheten. Vad kul det är! En snygg gardegob blev det, har ju så mycket kläder så måste ha någonstans att göra av med dem =P

Ikväll blir det new moon! Yes!

How can I decide whats right, when you´re clouding up my mind? I can´t win your losing fight all the time

New moon

Gissa vem som har köpt en lägenhet i nybro? Thats right, me! Jag är så lycklig, äntligen blir det så som jag vill ha det. Nu är det jag som håller i tyglarna, och det är så jag vill ha det ;)
Det är en mysig tvåa på doktor sandbergs på 55kvadrat. Perfekt för mig och martin att börja med, dock behöver det städas och målas lite, men sånt är bara kul! Vi har fixat ett städteam som ska hjälpa mig, och det kommer bli glänsande fint =) Första december flyttar jag in!! Jippi!

Igår var jag hos älsklingssyrran och ossy hela kvällen (och natten) och åt snitzel med klyftpotatis, tittade på hipp hipp, tittade på family guy, spelade spel, åt godis och pratade. Så himla mysigt verkligen, är nästan lite avundsjuk på deras mysiga tillvaro =) men förhoppningsvis kommer även jag att få det så hemtrvligt hos mig sen också. Jättefint hade dem det!

I lördags var jag hemma hos Lisa i klassen som hade födelsedagsfest. Underbart kul, och jag blir lika förvånad varje gång jag träffar min klass och märker hur trevliga och roliga precis varenda en är. Alla har kul med varandra, alla gillar varandra och alla trivs med varandras sällskap. Älskar verkligen min klass!
Sedan drog de flesta vidare till kåren, men jag och sara stack till palace. Vi ägde verkligen dansgolvet bruden ;) alla ville upp och dansa med oss, och vad vi dansade! Till slut kom de andra från kåren också, och vi hade kul ända tills det var stängningsdags. Sedan träffade jag martin, mange och basse och drog runt lite på o´learys. Jättelyckad kväll verkligen! Sedan åkte jag hem med diverse tråkigheter, men bryr mig faktiskt inte =) Jag är glad, och det är huvudsaken.

Imorgon blir det new moon! Som jag har längtat efter den, kan knappt fatta att det är dags! Wow vad bra den kommer vara, synd att den inte börjar förens halv tio =( Hur ska man orka vänta så länge?

I wont sooth your pain. I wont ease your strain. You´ll be waiting in vain. I´ve got nothing for you to gain.

Slädhundar!

Underbart kul helgigår och idag var jag, min mor och min syster och kollade på slädhundar i Svartbäcksmåla. Det var riktigt häftigt att kolla på, särskilt som man älskar den rasen så himla mycket. Alla var duktiga, men Sussi vann så klart =P Ovanligt om hon inte vinner. Hon äger just nu 16(!) Siberian Husky, då en av hundarna fått tio valpar. Jösses! Jag vill så gärna ha en hund,men måste få fast boende först. kan ju inte ha en hund som får flänga fram och tillbaka mellan mig och martin. Nä, det får bli en lägenhetshund när det inträffar=)

Me love Alaskan Malamute!

Sitter och pluggar lite inför imorgon. Duggan vverkar vara svår, men ännu svårare att anmäla sig till. Det går typ inte att få kontakt med någon som fixar med sånt, mycket konstigt. Har skickat ett mejl till Paer-Olof, så får vi se vad som händer=)

I övrigt så har dagen bestått av tv-mys med mamma och syster, träning på gymmet och nu snart top model med älskling=) Dock blir han mer eller minder tvingad att kolla på det, men det är sånna smällar man får ta i ett förhållande=P

Älskar min klass för övrigt. Alla är helt underbara, trodde inte att man skulle kunna komma som ny i en grupp och bli så väl bemött med en gång. Love ya al!!

Mitt favvorecept just nu: Missisipi mud pie! Har receptet i en bok, och kan inte hitta något liknande på internet. Är ni intresserade av det får ni fråga mig=) Tro mig, det är det värt!


All around

japp, jag far runt omkring överallt och försöker hinna med allting. Jobba natt, skola, jobba kväll, träna, plugga hemstudier och kanske umgås lite med folk också..Det är tight, men hellre så än att slösa bort min tid på att göra ingenting. Alla som känner mig vet att jag HATAR att slösa med min tid=P

Grattis till Emilia som har varit mamma i några månader nu =) Din Leia är otroligt söt! Skulle hemskt gärna vilja hälsa på er någon gång =)

Caisa, Sara och Hanna ska ha tack för att de muntrar upp mig i dystra tider=) Allt blir bra, hur det än blir!
Jag ska börja att göra listor i varje inlägg, den här gången är det min tio-i-top lista med Beyonce låtar!
1. Upgrade U
2. Halo
3.Irreplacable
4. Check on it
5. Beautiful liar
6. Sweet dreams
7. Ring the alarm
8. Single Ladies
9. If I were a boy
10. Videophone
Superbra låtar allihop!

I helgen kommer det att bli lite mys med Jossan och ulrica förhoppningsvis. På lördag kanske det blir slädhundar och på söndag är det pappas dag=P
See you around

Wow...

...vad det var häftigt på sensation! En helt underbar upplevelse, och jag ångrar inte en sekund alla pengarna jag la ner på det. Här kommer en kort sammanfattning om helgen. Om ni inte bryr er om det kan ni bara hoppa över detta stycke...

Fredag 30/10 Dagen började i Nybro med en promenad med Tonje och helt bedårande Izzo. Vilken fantastisk hund, eller snarare isbjörn. Underbar! Det tyckte även Michael, som vi träffade på senare. Vi drack lite kaffe med de galna engelsmännen, och sedan åt vi lunch på Dolce Vita (Michael betalade som vanligt) och sedan for jag och martin in till modehuset för att hitta ett par vita byxor till honom. Han hade ju inte varit lika smart som mig och köpt det innan =P men det fanns inga vita killbyxor i hela modehuset, så vi fick åka in till stan. Där letade vi ihjäl oss tills vi till slut hittade ett par på HM. Skitsnygga och billiga, inte ett dugg emo ;)
Runt klockan fem åkte vi mot Helsingborg, så jag fick ta ledigt från jobbet. Det var jättemysigt där borta som vanligt, med mycket bus, fest och skoj med kicki och tina =) Ni är helt underbara människor, men det vet ni ju redan. Vi var uppe och festade med Tinas kompisar typ till klockan tre, sedan gick vi och la oss.

Lördag31/10 Vi gick upp tidigt och gick runt lite på stan efter frukost. Martins kusin Leo ville bara följa med om jag följde med =P Så där gick vi i våra vita kläder;)
Sen åkte vi till Malmö och hälsade på Maria och Macki, där vi även skulle sova efter nattens bravader. Det var en mysig etta på nionde våningen,, och vi fick sova i en bäddsoffa. Jag och Martin åkte innan de andra, för vi ville så gärna se intåget.
På tåget från malmö till köpenhamn var det bara vitklädda människor, så det var inte svårt att lista ut vart alla skulle=P Vi trodde att det skulle vara svårt att hitta till Parken från stationen i oesterport, men det var bara att följa vimmlet. När vi kom fram fick vi köa i typ två timmar för att få våra biljjetter. Det var kallt, tröttsamt och jobbigt. Tack vare massa kul folk i kön, från bland annat USA och mexico, så piggades stämningen upp och det blev riktigt trevligt till slut =)
När vi fick våra biljetter stod vi i kön till att få köpa skåp samtidigt som vi mumsade på varsin hotdog(som för övrigt var det enda vi åt på hela dagen!) När vi sedan skulle låsa in jackorna i skåpen märkte vi att de var otroligt små skåp, typ 10 cm i kvadrat! Helt sjukt, men vi lyckades tränga in båda våra vinterjackor i ett skåp. sedan var det bara att gå in i paradiset....
Det var bra dj:s, underbar musik med fantastiskt högtalaranläggning, coola människor och allmänt härlig stämning! Efter mycket om och men hittade vi till slut Maria och Macki med company, och då blev det bara ännu roligare=) Som vi dansade! jag hade jätteont i mina ben och fötter, och då hade jag ändå jättebekväma gympaskor. Tänk om jag hade haft högklackat! Då hade jag dött=P
Allt slutade klockan tre, och då började vi dra oss mot stationen. Dock blev maria sugen på Mcdonalds, och då började en helsickesfärd genom köpenhamn för att hitta ett. Efter flera timmar lost in space hittade vi slutligen en helt annan station och väntade på att tåget skulle gå. Runt åtta på morgonen var vi slutligen framme i lägemheten i malmö, och kunde lägga oss och vila våra ömma fötter.

Söndag 1/11 Dock fick vi inte sova länge, för klockan tio kom farmor och farfar och hämtade oss. De hade varit i malmö hos en släkting så vi kom hem gratis med dem. Jag kan intyga att vi sov som små barn i bilen på väg hem=P Kvällen spenderades med att tvätta vita kläder,duscha och se på Top Model. En underbar helg som sagt!

Nu har det vanliga livet dragit igång igen, och det sega börjar...har börjat med affärsredovisning och budgetering nu, fy fan vad svårt det är! men ändå intressant, och på något sätt kul.
Nu blir det snart sova för mig, för jag ska jobba inatt=( ha det bra alla!
Älskar min klass btw