Fredag 21/3

Idag är det långfredag och alla är lediga :) Så jävla skönt. Eller inte min stackars älskling föresten, han får vara ute i snöstormen och laga bilar :( Stackarn...
Ska måla ägg med mamma och dem snart, alltid lika mysigt :) Men det är fel, det ska inte vara tre decimeter snö på påskhelgen. Något är grymt fel, och jag är tveksam över om det verkligen kommer bli någon sol i sommar. Jaja, skönt att man ska bort då :)
Uscha, nu är det jobbigt igen. Det var längesedan jag kände så nu, men det är klart att man inte får vara glad för länge i sträck. Det är inte bra för hälsan. Eller nåt. Men det är mig det är fel på, så mycket har jag förstått i alla fall. Äh, jag blir alltid deppig när det inte är bra väder. Visst är det härligt med snö, men inte särskilt länge. Och att ta sig fram i snön rena rama självmordet.
Jaja, skönt med lov nu i alla fall :) Har varit jätteduktig idag, har gjort klart en uppgift i psykologi, har en kvar som jag också snart är klar med :) Har bestämt mig för att bara g¨ut med bra betyg nu i trean, så får man väl se om man ska läsa vidare eller inte.
Ha det bra alla där ute i de vita

Tisdag 18/3

Nu sitter jag hemma framför min egen dator för en gångs skull :) Inte så ofta man sitter här. Har precis jobbat, och älsklingen är inne i kalmar på sin lastbilskurs, så jag har passat på att göra klart min psykologi. Känns otroligt skönt att den är färdig, och det kändes som att det gick bra också :P är dessutom i stort sett färdig med projekt rapporten, vilket känns ännu bättre. Det enda som jag behöver göra nu tänker jag dona på lovet, när jag inte jobbar förstås. ingen vila för Hanna inte ;)
Idag har det snöat ännu mer. Fan vilken skit, såhär vill vi definitivt inte ha det till påsk :( Hoppas det försvinner innan april i alla fall.
haha, jag har påsklov nu :P för imorgon är vi lediga, och på torsdag får vi jobba på valfri plats, sedan på fredag är det ju långfredag. Så jävla gutt med lov!!
Nu ska jag läsa lite i min engelska bok, sedan blir det nog till att gå en liten runda :)
Puss på alla

17/3

Har precis haft utvecklingssamtal med Thomas. Allt såg bra ut, som vanligt, och lärarna berömde mig för att jag har blivit mer muntligt aktiv under denna terminen. Så det blir nog ganska höga betyg för mig i de flesta ämnena ;) Guuutttaaaans!

Fan, det snöar idag! Det är ju helt otroligt, igår var det sol och man funderade nästan på att börja använda vårjackan. Och idag öser det ner flingor stora som fotbollar. Det är helt sjukt alltså, vad har hänt med detta landet?
Efter skolan idag ska jag försöka hinna med att träna innan jobbet, var jättelängesedan jag gjorde det p.g.a att jag har varit sjuk och inte hunnit med för jobbet. Fan, jag har verkligen jobbat varje kväll nu i fyra veckor. Det kommer bli en ganska fet lön som ramlar in på mitt konto snart ;)

Jossaaaaaan! Vi har inte träffats på jättelänge ju! Snälla lilla du, kan du inte svara när jag ringer så att vi kan betämma en dag som vi träffas? :P Saknar dig ju gumms :( Och snart är det ju dags för vår årliga inlines säsong ;)

I lördags såg jag Rambo på bio med älskling, dino och hans kusin :) Var beredd på att få se 1.5 timmars skit, eftersom att filmen har fått så himla dålig kritik. Till min förvåning var faktiskt filmen riktigt bra, och jag blev helt bestört när jag såg alla krigsscenerna. Riktigt hemskt var det! Efter att den var slut åkte vi till mc donalds och käkade. Gutt med lite fett sådär på lördagskvällen :P
Igår såg jag också en film som Martin hade laddat ner, The Mist. Fan vad bra den var, men slutet var helt sjukt. Den rekomenderas verkligen, om man gillar Stephen King filmer :P
I övrigt är det bara fint med lilla Hanna, har inte så mycket liv nu förutom skolan och jobbet :p Längtar så mycket till studenten.
Älskar min Martin mest av allt. Volim te moj ljubav

Fredag 7/3

jahopp, sitter och väntar på att mitt spel ska laddas ner, hinner nog inte bli klart innan jag ska sticka iväg och jobba :P
I morse fick jag köra älsklingens bil till skolan, alltid lika kul att köra mercedes ^^ Väldigt slapp dag idag i skolan, och tur var väl det eftersom jag fortfarande är så himla förkyld :/ Riktigt jobbigt när man bara måste gå och snyta sig hela tiden.
Sedan hade jag och Moa ett litet äventyr på öob :P Skulle köpa en VÄLDIGT tung byrå, och om inte hon hade varit med hade jag aldrig orkat lyfta den ^^ Världens bäste lärare är hon :P
Efter det har jag och mamma handlat lite, ska nämligen baka chokladpaj ikväll, så himla gott ska dte bli ^^
Älskar min baby mest av allt (L)
Ha det bra alla

Torsdag 6/3

Grattis till min mamma som fyller år idag :) Hon fyller 42 men alla tycker att hon ser ut att vara runt 30 :P Det är min mamma det
Ska snart iväg och jobba nu, med den här jävla förkylningen kan dte inte bli annat än ett helvete :( men jag måste tjäna pengar till i sommar. Det är dyrt att åka till Thailand :P
Fan vad länge sen det var jag skrev här då :P Men har haft lite annat för mig, och för er som inte visste det så har jag nu börjat jobba hos min pappa på shenker :) Kul som tusan är det att köra truck, och 'n så länge har det funkat utan några missöden.
I helgen firade vi martin på palace, för han fyllde 20 år i lördags :) det var en faktastiskt rolig kväll, orkar inte ta allt här :P Men full som en tunna var jag ^^
"The blue around the morning moon, the color of your eyes. I remember holding you, a fall through summer skies. You're everything that I become, every word I say.  I need a bell book and candle to keep your ghost away"