Blåsigt!

Fan vad det blåser och är kallt, känns inte alls som sommar =( Snart har hela juni över, och solen har knappt varit framme alls.
Och allt ska krångla till dte hela tiden, ingenting kan bli som man har planerat från början och det suger.
Jaja, får hoppas att serbien kan bjuda på lite värme i alla fall.
Jiddra inte med Zohan äger ;) se den.
Love my baby (L)

Midsommarafton

Jepps, det är det idag. Ska inte hitta på så jättemycket, ska till Öland en rundao hc kolla läget och sen hem och grilla med älsklingen :) äta lite jordgubbar och sånt, det blir mysigt det.

Kalmar och jobb

Nu kommer jag och Martin vara ensamma hemma hos honom i typ tre veckor! Yay! Hans föräldrar har åkt till Serbien, och han och jag ska inte dit förens i juli, så tills dess bor vi själva :P Askul ska det bli.
Idag har jag varit i kalmar medan älsklingen kördem motorcykel. Skulle fixa till mina örhängen som jag fick i studentpresent, men dem är dumma i huvudet i den affären så det blev inget med det =( Ska göra det nere i jugoslavien i stället. Efter det gick jag och kollade i bröllopsbutiken. OMG vilka klänningar säger jag bara. Hur fina som hels, måste ha en fin till det som händer i sommmar :P
Ikväll har jag annars bara jobbat, sitter nu och slökollar på vänner med mina älsklingssyskon :)
See ya, ciao!

Sommarn börjar bra

Inte! Det har blåst och regnat i flera dagar nu, fattar inte vad det är som händer. Inte en chans att man kan ligga och sola nu =( Detta suger verkligen, men det gör bara att jag änu mer ser fram emot min utlandssemester! Fan vad gutt det ska bli, inte ens en månad kvar =D
En fördel med att det är dåligt väder är att man kan vara inne och träna med gott samvete. Har gått ner lite och byggt ¨på mig en hel del muskler ;) Hehe
Ikväll blir det antagligne bio också =) The happening.
Och nu klänns det bättrre än någonsin, älskar dig något otroligt! Jag kan inte leva utan dig, det är ett som är säkert.

Imorgon smäller det!

Imorgon tar jag studenten, fy fan vad jag är bra! :) Det ska bli så underbart skönt, kan inte beskriva hur mycket jag längtar. Lite pirr i magen är det minsann ;) Mer info kommer nog på fredag :P Ciao

Brända armar och volleyboll

Det kan bli lite för mycket av det goda också. Har solat mina armar så mycket att jag har bränt dem! ve och fasa. Det svider och jag har inte sovit på länge för att det gör så ont. Men resten av kroppen är brun :) Imorgon ska jag ta det lugnt med solandet :P
Idag har jag inte uträttat särskilt mycket. Var på systemet med papps och fixade min champagne till frukosten, samt lite att ha hemma på torsdag. Mumma! Annars har jag bara legat hemma idag och solat tills det var dags att åka till volleyvollen. Stack dit med josse, edina och therese. Det var lite lagom kul, människorna i min klass är ju inte särskilt intresseade av att vara trevliga och ha kul med andra, så det förstörde ju lite. Men du kan glömma att du ska få förstöra på min student. Nisam!
Jossan och jag stack sen, vi hade lite trevligt på egen hand :) Sedan stack jag och papps till kvantum och fixade lite cider, läsk och godis till studenten. Yaaay!
Nu ska jag leka med mina älskade syskon. Love them!

Lovely!

it is so lovely! Solen skiner, så det är bara att ligga ute och steka ordentligt:P Har blivit riktigt brun nu, men planerar på att bli ännu brunare till studenten. I övermorgon smäller det!
idag ska jag och pappsen fixa lite dricka till mig, för ikväll blir det volleyboll! Kommer nog bli kul, förhoppningsvis. Brännbollen var inte mycket att hurra för. Ska även fixa champagne och jordgubbar till frukkostne på torsdag. Happy!
Du kanske inte ser mig gå ut :( Men det gör inget, love you anyways :)
Nehepp, nu ska jag bli en chokladbit :P

otrolig hetta

Men man klagar inte för det, tvärtom! Har varit underbart väder idag, och eftersom jag har varit helt ledig hela dagen har jag haft gott om tid att njuta. Började med att sola hela förmiddagen, åkte sedan till stan för att hälsa på dolce vita folket och träffa Pontus. Efter att vi hade fikat lite drog vi till öob där vi köpte lite nödvändiga saker som hudkräm och avsmikningsservetter :P Efter det åkte jag hem, och då stack vi ner till stan igen för att handla lite till maten. På kvällen var det meningen att det skulle vara tältfest, men Jossan ångrade sig sedan och då ville inte jag heller cykla. Så jag drog med mig mina småsyskon till Rismåla och tog årets första dopp :P Det var kallt men skönt i solen.
Åkte även min dagliga inlines runda en timme på kvällen. Har även skruvat ihop bord och fixat lite till studentne :) Ska bli så härligt!
Dig skiter jag i :)
Men dig saknar jag (L)
" I can promise you the time of your life. Searching the zodiak the stars never lie"

Brännbollsfest

Japp, i ljunghaga var man idag på brännbollsfest. Spelade inte själv dock, men det var rätt skoj att sitta med lite kul folk och snacka och skvallra :) Dock är min klass det värsta som finns, alla satt uppdelade och stämningen var inget vidare med dem. Men tack vare vissa guldkorn ( Jossan kan känna sig träffa ;) ) blev det rätt kul ändå. Vi satt inte där så länge, Jossan och jag drog iväg till roberts lägenhet och sedan promenade vi bara runt och snackade skit. Var länge sen vi gjorde så så vi hade en del att ta igen.
Imorgon blir det tältfest, jag ska bara vara där en stund och sedan cykla hem. Får se om dte blir något kul :)
För övrigt har det varit otroligt varmt idag, har solat jättelänge och även tagit en tur till Öland med Martins mamma :) Köpte där två par underbara skor, ett par låga vita och ett par högklackade röda. Köpte även världens godaste glass :P
Love my baby, miss you