Regningt och höstigt

Jopp, men det gör mig ingenting =) Har bakat daimrutor, himlans gott.
Igår hade jag en heldag med farmor och farfar på stan. Vi började med frukostbuffé på priems. Väldigt gott och mysigt. Sedan gick vi till bibblan och kollade runt lite, har inte varit därinne på jättelänge. Efter det gick jag och farmor en runda medans hon pratade om sin söta lilla hundvalp som hon snart ska få hämta =D Ska bli jättekul när den kommer.
Sen gick vi tillbaka till stan och kollade lite, jag fick några jättefina hårsjalar av farmor =) Sedan fikade vi lite innan vi gick ändå bort till öob, där deras bil var på service i närheten. Vi kollade runt lite, och när bilen var klar fick jag skjuts hem. Hann precis pusta ut lite innan jag skulle ner till stan och träffa Jossekosse. Vi gick runt lite, men börjar tröttna något ofantligt på staden nybro. Finns inget nytt eller intressant alls, bara samma gamla tråkiga skit hela tiden. Vill bort härifrån!
Jag vill anmäla mig...Emilia, ska jag eller inte?! =P

Vart kan man köpa snygg och bra kamera billigt?
Ciao

Emilia söndag

Var uppe hos DV Emilia idag =) Var längsedan man träffade henne, så det var himlans mysigt. Hon och Daniel hade världens mysigaste lägenhet, hade stormtrivts att bo där. Vi åt lite kladdkaka och drack kaffe samtidigt som vi snackade om allt och inget. Gick en liten svänga också i det fina höstvädret. Jättekul var det, hoppas vi träffas igen snart.  Är bra festsugen nu, och är väldigt inne på något häftigt till halloween....
Men vad ska man hitta på?
Ikväll blir det kanske bio, Tropic Thunder =) Vi skulle sett Mirrors egentligen, men Martin laddade ner den istället, så vi såg den hemma hos honom 8-) Uuhhh, den var läskig, men avplankad från en japansk film.
Ha det bra alla i den färgglada hösten =)

Allt möjligt

Har varit ute och gått en runda, så härligt =) Har även lagt in pengar på mobilen, vilket var mycket nödvändigt

Jag älskar min pojke väääääldigt mycket!! I want you!!

Ingen kan göra mig så glad som du gör. Tack för att du finns älskling, hoppas att det alltid kommer att vara vi två (L)

Ville också säga att jag har världens bästa Jossan, du är min pärla (L)

Imorgon ska jag till Ikea med mamma och bror min. Ska bli kul =) Blev lite besviken i lördags, men det kan man ju inte precis göra något åt....

Underbart med höst!

Det är så mysigt, man kan inte säga något annat. Ska ut och gå en långrunda nu snart =)
Igår träffade jag lilla Jossan, vi stack till stan och shoppade strumpor och sedan for vi hem till henne med lite tacogratäng. Lite smaklös, men mysigt var det.
Känns ändå inte riktigt bra....vet inte om det var riktigt så jag ville ha det....

Höstfesta

Japps, ikväll blir det utgång som gäller! Kalleponken fyller år, så det lutar åt Palace =) Är inte helt säker på om jag kommer in, men förhoppningsvis ska jag slippa stå ute i min klänning och frysa i kylan =P
Idag har jag bara varit hemma med min älskade lillebror och bakat och spelat lite dator =) Alltid mysigt
See you tonight

Gossip girl

Är en helt underbar serie! Och då menar jag böckerna, föderdrar alltid att läsa något hellre än att se det på tv. Just nu har jag fem utav böckerna, köper en ny bok var tredje dag tror jag =P inte särskilt bra för ekonomin, men fan vad underbart det är när man vet att det väntar en helt ny, oläst bok på en därhemma. Alla som gillar typiska tjejböcker, som handlar om skvaller, ridedom, kläder, fester sex och allmän spänning - läs denna serie!
Idag är en sån perfekt vara-inne-och-läsa dag. Det regnar ute, och jag funderar på att börja använda vinterjackan snart, för det är verkligen kallt ute! Känns som att hösten försvann och istället blev det en dubbelt så lång vinter. uscha.
Min baby har varit inne i kalmar på kurs hela veckan, så har nästan inte träffat honom något alls =( Men jag har träffat min underbara Jossan en hel del. Du är en klippa gumman, kan inte säga hur glad jag är att du finns.
Träffade även min barndomsvän Ulrica. Saknar faktiskt den tiden, allting var så mycket bättre då....
Så alla, vad händer i helgen?

Lets have som fun this beat is sick. I wanna take a ride on your disco stick


Hemmamys

Är aldrig fel, särskilt inte om man har världens bästa föräldrar :) Jag är nog ganska lyckligt lottad, de flesta i min ålder klagar på att deras föräldrar är så pinsamma eller tråkiga eller helt enkelt inte förstår en. Men inte mina, de är så underbara =) När ens 42 åriga mamma hela tiden får förfrågningar om hon verkligen är över 30 så börjar man ju undra =P
Idag ska jag kanske träffa min kära farmor och farfar på stan, som för övrigt nyss blivit rika ;) Får faktiskt lite dåligt samvete, dem flyttade hit till nybro ända från göteborg så att de skulle kunna träffa sina barnbarn oftare, men jag träffar dem inte alls särskilt ofta :/ Och jag kan ju inte direkt skylla på att jag är upptagen eller jobbar mycket heller, så jag får ta mig i kragen och börja vara lite mer med dem. Även dem är helt underbara =)
På torsdag blir det simhallen i alla fall, det ska bli najs. Har faktiskt gått ner lite i vikt, och det tänker jag fortsätta med. Det skadar faktiskt inte, vet du ;)
Ska kanske även träffa Jossan och Pontus idag, men vi får väl se hur det blir med det.

Stay with me, don't fall asleep to soon. The angels can wait for a moment. 

Slappadags

Sitter på mitt rum och försöker skicka iväg några cv som inte vill bli ivägskickade. De bara kommer tillbaka hela tiden, förstår inte vad felet kan vara. Inte för att det är mina cv, men ändå...
Ossy håller på att fixa med vår bärbara dator, väntar på att han ska bli klar så att jag kan spela globbetrotter =p Kanske låter töntigt, men det är fruktansvärt kul ^^
Annars hae dagen bara bestått i att åka inlines och köpa lite nödvändiga grejer på stan. Ska eventuellt träffa en viss Pontus sen, men tydligen så sover han ändå till klockan ett så vet inte om det blir något utav det =P


åhh, jag vill flytta till Helsingborg!!

Älskar min baby. vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig (L)

Regn och cheescake

Vad är bättre att göra än att baka chokladcheescake när regnet öser ner? Ingenting så klart =P Den kommer bli asgod.
I torsdags fick jag vara ledig från jobbet för att vi skulle till helsingborg. Fan vilken underbar stad, och vilka underbara människor! En flytt dit lär inte ta så lång tid, eftersom att martins släktingar kan fixa både jobb och lägenhet till oss...hmm, ska man?
Träffade Jossan och lille Guinnes häromdagen. Jättetrvligt att vara ute och gå med dem, särskilt som det kryllar av hundar som egentligen är klonade kor ;)
Dig vet jag inte riktigt vad det är med, men inte lätt att vara normal i huvudet. Eller jag vet inte :P
För övrigt vill jag bara påpeka att det är ganska segt att bara jobba tre timmar om dagen, och jag vill bort från denna hålan!! Nu..
Ha det bra alla.
Ciao

Septembervärme

Trots att hösten börjar närma sig så är det faktiskt riktigt varmt fortfarande. Så skönt när sommarkänslan dröjer sig kvar lite. Har varit och åkt inlines en runda nu, svettigt som tusan!
Har även sökt lite jobb här och var, tre timmar om dagen räcker inte riktigt. Men det är ju bdetydligt bättre än inget alls.
Älskar min baby mest av allt, tack för att du finns