Mellandagsrea!

Hoppas att ni hade en bra julafton, det hade i alla fall jag =p ett stort minus var att jag var otroligt förkyld, hade hög feber och ont i bihålorna =( Är fortfarande sjuk, men det börjar nog bli lite bättre nu.

Julafton började med en stadig frukost med familjen, mycket mysigt. Sedan drog jag och mamma till kyrkogården och tände ljus på hennes farfars grav. När vi kom hem bestämde jag och malin oss för att bygga en vanlig, simpel snögubbe. Det blev dock en stor klump som jag tyckte såg ut som ett ben, så jag tyckte att vi skulle göra ett ben till, och hux flux hade vi två människoben i snö! Vi fortsatte med att sätta på en kropp, axlar, huvud och armar, och rätt som det var stod det en snökvinna i naturligt format i vår trädgård! Hon såg verkligen ut som en riktig människa, och bilarna som körde förbi bara stirrade! Ni ska få se bilder sen, funderar på att skicka in till guiness rekordbok;) idag har all snön dock smält, så hon finns inte mer =( Bara på bild...

Efter detta mirakulösa skapande blev det Grinchen tills Kalle började, och då käkade vi överdådigt julbord. Jummie! Har dock förätit mig på köttbullar nu =S
När Kalle var slut blev det julklappar. Jag fick en tv-bänk, en badrumshylla, kläder, pengar, smink och lite grejer till naglarna. Bra dag!

Hela juldagen var jag hemma och var sjuk, men idag åkte jag in med familjen på mellandagsrea =) Skulle se ut mig en tv som jag skulle få i försenad julklapp, men det var lättare sagt än gjort i allt folkvimmel. Hittade till slut en 37" LG LCD tv, skitsnygg! Kommer bli fin i min fina lägenhet =)

Ikväll blir det mys med martin och äta onyttigt. Blir hårdträning till det nya året =P

He´s a devil in disguise, a snake with blue eyes and he only comes out at night

God jul!

Alla vackra människor, nu är julen här och jag vill önska alla mina läsare en riktigt god jul =) var en härlig känsla på jobbet idag, alla var glada, det var lite att göra och jag tog med mig en liten julklapp till alla mina jobbpojkar. Blir alltid lika förvånad över hur kul man kan ha klockan fem på morgonen med dessa människor.

Skolan är det lite värre med, det känns omjöligt att fixa denna uppgift och lärarna är inkomptenta och opedagogiska enligt mig. ingen hjälp och bara förvirring är vad man får. Kommer kännas surt att komma tillbaka efter jul och veta att man ska göra en i princip omöjlig uppgift. Suck...

Nu ska det bli julmys med familjen! Nästa år kommer jag att ha inflyttningsfest så då är alla som känner sig träffade välkomna ;) God jul!!!

"Och hon var ju en så förstående mor, även om hon var en ko"

Lusselelle

Elva nätter före jul! Japp snart är det så dags och som vanligt är det inte bara julstämning utan stress som påverkar humöret. Är inte kul när man känner att man bara måste stessa och skynda sig med klapparna, men i år har jag faktiskt varit ute i god tid =)

Är ju lägenhetsägare nu, så blir min första jul med något eget att julpynta=) är dock så himla mycket att fixa och måla om så jag har knappt hunnit fixa med något juligt =( Så mycket med skolan också, tenta hit och case dit. Förstår inte hur jag ska hinna med allt innan nästa år. Men är ju inte så långt kvar nu...

Visste ni att den första tecknade filmen med både färg och ljud kom ut 1931 och var just tomteverkstaden som man kan se i Kalle ankas jul varje julafton? Nu vet ni ;)

Jobbade natt hela förra veckan, gick i skolan, jobbade kväll samt pluggade på tenta efter det. Dessutom har jag målat om och fixat allt med lägenheten, så det är väl inte så konstigt att man känner sig lite trött. Men kul saker händer då, kolla bara vår konversation på jobbet klockan fem på morgonen:

(Vi pratar om en ganska stadig kvinna som jobbar på nybro transport)
Henric: Hon är stor alltså!
Jag: Men det är ju insidan som räknas!
Henric: Ja, hon har säkert ett stort hjärta
Robban: Ett hjärta av fläsk!
Henric: Va? Flensost?
;) Som sagt, trötta!

Från mig till er alla så ska jag skänka er lite julglädje genom att visa några julbilder som togs hemma hos mig idag när vi slog in lite julklappar =) ( sköldpaddan hjälpte också till!)