Snö och tenta

Fredagskvällen den 15 januari = mardröm! att skriva tenta i kalkylering mellan klockan två och klockan sex är bland det värsta jag någonsin har gjort. Helt seg i huvudet, och försöka få ihop alla siffror och kalkyler var i stort sett omöjligt, man ville bara hem! Att betyget blir godkänt är ungefär lika troligt som att det skulle börja snöa i Thailand. Inte särskilt troligt alltså ;) Men man får hoppas, nu är den gjord i alla fall, och imorgon är det kursstart i arbetsrätt. Hoppas att det är en kul kurs i alla fall.

Fredagskvällen bestod endast i mys med älskling, orkade inte mycket annat efter tentan. På lördagen åkte vi en sväng in till kalmar och jag investerade i en bänk att ha i hallen =)
Visst blev det bra? =)

Efter denna ansträngande montering förtjänade vi lite mat, så det blev hamburgare med världens godaste bröd! Det smakade, luktade och såg ut som lussebullar, bara det att det var hamburgerbröd. Mycket gott och prisvärt.

På söndag var det som vanligt hemmamys, med mammas hemlagade sushi! Har inte ätit det förut, och trodde inte att det kunde vara så otroligt gott. Dock lite för mycket wasabi, men annars mycket gott =P

Hela denna veckan går åt till plugg till omtentan på lördag =( affärsredovisning känns dock lätt jämfört med kalkyleringen, så jag hoppas att det kommer gå bra denna gången =) Håll alla fingrar!

I will follow, wherever it may take us

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback