Valborgsmässoafton

Jupp, idag är det valborg :) Första dagen på jäyttelänge som det inte är soligt. lite tråkitg, men det kommer nog snart :)
Har inte hänt så mycket denna veckan, har en hel del skolarbete att göra plus att jag jobbar nästan varje kväll. Ska jobba ikväll med :( Det känns inte så kul, men kan ju gå ut sedan när jag kommer hem. är nog hemma senast halv sju ändå. Funderar på att gå till hype och kolla in läget lite :)
Gah, jag blir så arg!! Låt bli!!

Tisdag 8/4

Nu sitter jag här och har håltimme, är skotstolt för att jag har äntligen har gjort klart svenska c uppgiften om traditionerna :) Nu är det äntligne avklarat, har inte så mycket skolarbete kvar nu.
Igår kom studentmössorna, så underbart! Snart är stundenten här, inte ens två månader till :) Ska bli så obeskrivligt skönt...
Idag åkte mamma och pappa till Prag, så jag ska vara hemma ltie nu dem här dagarna och ta hand om mina småsyskon. Ska ha lite mys och sådär :) Ikväll ska jag jobba med, och det är inte så kul :( Men pengar är pengar, sånt man måste ha liksom.
Min älskling är bäst av alla :) Puss baby

Söndag 6/4

Idag är det härligt ute, det känns som att våren snart är på väg :) Underbart...
Igår jobbade jag på dolce vita. Eftersom att de är hacke cup nu i helgen så var det jättemycket folk, och det var bara jag och lolita som jobbade, så det blev en hel del spring. Med träningsvärk sen i fredags så var det inte särskilt underhållande att srpinga upp och ner från den där branta trappan :P Inte blev det bättre av en del missnöjda och arga gamla gubbar heller. Dra åt helvete säger jag bara! Fan vad en sug människa kan förstöra ens dag :( Förutom det så gick allt finemang :) När vi hade jobbat klart så åkte vi in till kalmar och åt på stekhuset. Vi hade bokat bord nere i kärllaren, och när vi hade gått nerför världens brantaste trappa kom vi till en urmysig matsal. Det var jättefint, mexiko inspirerat och maten var jättegod ( men dyr, men det behövde inte jag betala). Efter det begav vi oss till baronen, där vi hade bokat biljetter till Superhero Movie :) Den var askul, jag satt och skrattade nästan hela tiden. Efter det åkte vi hem och dunsade i säng :)
idag har jag inte gjort mycket, pluggat färdigt lite på svenskan. Är äntligne klar med litteraturguiden nu, ska bara fixa ihop den lite snyggt så blir Lotta glad :) Har snart läst ut engelska boken också, väldans vad duktig jag är då :) Har dock en hel del skolarbete kvar, och jag är rädd att de kommer kännas stressigt på slutet :/
Nu ska jag snart hem till min baby och baka :)
Puss på er alla