Fredag 30/11

Äntligen fredag :) Har precis haft utvecklingssamtal, och väntar nu på filosofin. Vi kollar på en film som here "nyckeln till frihet", och den är riktigt bra tycker jag.
Efter skolan idag ska jag jobba (precis som igår) men det gör mig ingenting. Pengar, pengar :D
Imorn kanske jag är ledig, och då ska jag hänga med mamma in till kalmar och handla julklappar. Sen på kvällen ska min syster ha dansuppvisning, och den vill jag inte missa :D Hon har fått sin talanbg från mig ;)
Ikväll ska jag baka pepparkakor ^^
Ciao

Torsdag 29/11

Väntar på att Moa ska komma, ska ha projektarbete med henne. Fan, läger just nu suger verkligen :/
För det första så regnar det, och man får absolut ingen julstämning fastän att det nu är mindre än en månad kvar.
Klarade inte engelska provet p.g.a att våran feta lärare inte verkar förstå själv vad hon menar. Jag skrev av en mening precis så som hon själv hade skrivit, och jag fick inte rätt på den uppgiften! Sen försökte jag redovisa en bok som jag inte hade läst, vilket hon genomskådade. Sur blev hon också. Men det skulle nog jag med varit om jag inte kunde gå ett steg utan en kundvagn att stödja sig på.
Inte nog med det så lämnade jag tillbaka en försenad kasett till bibblan, så jag räknade med att betala 25 spänn. Men gubbjäveln påstod att han ville ha en 50 lapp av mig, så nu har jag inte ett öre kvar. Tack och lov att studiebidrag och lön kommer imorn.
Dessutom håller jag på att bli sjuk, jag har inte ens börjat med mitt projektarbete och mina betyg går åt helt motsatt håll än vad jag vill. Fan.
Detta blev ett ganskadeprimerande inlägg, men jag orkar snart inte mer. Allting bara går fel hela tiden. Skit också.

Tisdag 27/11

Fan vad tidigt jag var i skolan idag då :P Så kan det gå, när man inte har varit i skolan på nästan en vecka för att man har varit ledig, och ÄNDÅ inte pluggar ett skit hemma. Då får man faktiskt skylla sig själv :(
Nee, men det är faktiskt otroligt mycket att göra i skolan just nu, det är helt sjukt. Nu har jag precis skrivit klart mitt svenska nationella muntliga, som ska redovisas idag. Men det är bara en liten sak som försvinner då.
igår var jag inne i kalmar med älsklnigen och hans familj, mysigt som tusan :) Hans pappa fyller ju år idag, så det lär väl bli lite tårta och liknande.
Usch, jag måste verkligen börja köpa julklappar snart. Men med vilka pengar? är ju helt fattig nu, och det suger när jag är van vid att alltid ha pengar typ.
Igår läste jag ut Harry potter boken med :) Fyfan vad bra den var, den bjöd på många skratt, tårar och ett lyckligt slut. Jag är grymt nöjd med hur den slutade, det kunde inte blivit bättre. Men det känns synd att den redan är slut :( Ni får tycka att jag är töntig om ni vill, men dem böckerna är så speciella för mig. Älskar dem!
Något annat som jag älskar är min fina raring Martin :) Så söööööööt är du min baby boy(L)
Jahaopp, snart dags för franska då :/
ciao

Måndag 5/11

Remember, remember, the fifth of november... Någon som vet vart det kommer ifrån? ;) Men vet inte om jag kan hålla med om att denna daen är något särskilt att komma ihåg. Precis som alla andra jävla tråkiga dagar.

Lovet är slut, och jag sitter som vanligt är skolan. Gjorde fan inget alls på lovet. Körde lite med pappa, jobbade lite och hade allmänt mysigt med Martin. En fest var planerad, men som vanligt blev det inget av det. Fan vad nybro suger, så jävla dött i denna staden.

Idag ska jag sola med mammsen :) Ska bli så jävla skönt, har bestämt mig för att börja göra det regelbundet, så att jag får någon färg. Ska dessutom börja träna nu med :P Hanna is going athletic ^^

Nu är det redovisning. Idag måste vi nog ta den, har skjutit på den alldeles för länge nu :( Jag vil inte! Och jag har inte ens börjat med mitt projektarbete ännu...Bläääää

Ciao